Juhlatila Kalasatama

Tilausravintolassamme järjestät vaivattomasti tarpeesi mukaiset juhlat, häät, yritystilaisuudet tai vaikka syntymäpäivät! MyKalasatama sijaitsee aivan Helsingin Kalasataman sydämessä, metroaseman ja kauppakeskus Redin vieressä.

Ark. klo 8-16
(6 h)
Alk. 0

Ma-To ilta klo 17-23
(6h)
499 +alv

Pe-Su ilta klo 17-23
(6 h)
699 +alv

Arkisin klo 8-16 tilaa vuokrataan yksityistilaisuuksiin myyntitakuuperiaatteella. Erillistä tilavuokraa ei peritä, jos myyntitakuu (1500€), täyttyy.

Juhlatilasta löydät pääsalin, kabinetin, saunan & loungen

MyKalasatama koostuu kolmesta erillisestä tilasta, jotka ovat pääsali, kabinetti ja sauna & lounge. Yhdistämällä tiloja pystymme vastamaan monipuolisesti asiakkaidemme tarpeisiin. Pääsali soveltuu hyvin pieniin seminaareihin, koulutustilaisuuksiin tai erityylisiin illallisjuhliin. Lisäksi iso terassi antaa lisää tilaa sekä viihtyisyyttä erityisesti lämpimänä vuodenaikana. Kabinetti ja sauna & loungetila on helposti yhdistettävissä pääsaliin saman aulatilan kautta.

Juhlatilan tarjoilukokonaisuudet tilaisuutenne teeman mukaisesti

MyKalasataman sydän on ravintolamme keittiö, jossa valmistamme ruokaa 15 vuoden vankalla ammattitaidolla. Rakennamme haluamasi tarjoilukokonaisuudet tilaisuutesi teeman ja budjetin mukaisesti. Keittiömestarimme vahvuutena on skandinaavinen makumaailma maustettuna maailmalta opittuilla vivahteilla.

Pystymme toteuttamaan tiloissamme ruokatarjoilut kymmennen hengen coktail-tilaisuudesta aina suurempaan (max. 72 hlö) istuvaan illalliseen.

Juhlatilan pääsalin tekniikka

  • Ilmainen langaton verkkoyhteys

  • Videotykki

  • Äänentoisto

  • Mikrofoni

Juhlatilan pääsalin pöytämuodot ja henkilömäärät

72
Suorakaide

72
Banketti

72
Teatteri

46
U-muoto

45
Luokka

Ota yhteyttä

Järjestetään juuri teille sopiva tilaisuus

Ota yhteyttä